alakart.bg globalen.bg bgvakancia.com guide359.com
Арбанаси >> >> Кухня - Българска >> Калоянова Крепост

Калоянова Крепост

Обява номер: 351

Адрес: Арбанаси, Реквизити - Велико Търново, ул. Ниш №5, ет. 1 (карта)

Ресторант: Български

Цени: Ниски Средно ниски Средно високи Високи
Ценовата категория се определя на база основни артикули в менюто на ресторанта. Взимаме предвид супи, салати, основни ястия, десерти, цената на кафе еспресо и водка Finlandia – 50 мл.
За резервации:
+359 882 111 113
Докладвай проблем
Докладвай за проблем с тази обява
затвори
Благодарим ви за проявената инициатива.
Моля, опишете накратко за какво докладвате:
изпрати
Докладвай за проблем с тази обява
затвори

Съобщението е изпратено успешно.
Благодарим ви за отделеното време.

Информация за Калоянова Крепост

Ресторант "Калояновата крепост" се намира на километър растояние от центъра на Арбанаси и на 4 км. от центъра на гр. Велико Търново.

Ресторантът е част от хотелско-ресторантьорски комплекс, който представлява и уникален атракцион за своите посетители. В крепостта се влиза по дървен мост, над ров с декоративна водна площ. Входът е обграден с две ъглови кули, а по върховете на стените има каменни зъбери-бойници – типичен елемент от Средновековието.

Входът отвежда директно към ресторанта, който разполага с 500 места, където интериорът е организиран терасовидно, на три нива, около централна сцена. Тук всяка сряда и събота се изнасят истински спектакли, с участието на български и чужди артисти и певци. Огромната сцена-дансинг, перфектният саунд и ефектното осветление допринасят за отличната атмосфера и настроение.

Ресторантът предлага отлични условия за фирмени и семейни тържества, абитуриентски балове, сватби, детски празници. Заведениято организира исторически представления и фолклорни програми с музика и танци на живо. "Калояновата крепост" е особено подходящо място за провеждане на фирмени мероприятия, срещи, презентации, конференции - всичко, което е нужно за успешното протичане на една бизнес среща.

Ресторантът разполага с богат избор на национални ястия и специалитети, огромно разнообразие на алкохолни и безалкохолни напитки, здравословна кухня и кулинарни изненади.

Заповядайте в ресторант "Калояновата крепост" – Арената на забавлението!

Други заведения на този собственик

Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори