Forno Cipollini

Резервирай
Адрес:
София, Оборище, ул.Оборище 36А
Ресторант:
Италиански
Цени:
Ниски      Средно ниски      Средно високи      Високи

Информация за Forno Cipollini

Резервирай
Ресторант Forno Cipollini, както и самото име подсказва, е притегателно място за тези от вас, които обичат италианската кухня. „Фурната на Чиполини“, с главен готвач тосканецът Анджело Чиполини, пече истинска автентична италианска пица. Всички ястия биват приготвени на момента с изключително пресни и свежи продукти, подбрани лично от Анджело и донесени с пратки от Италия.

Мястото е посветено преди всичко на пицата, но тук може да опитате и истински тоскански стек „Фиорентина“, тосканска фокача с морска сол, прясна паста, супи, десерти.

Интериорът на заведението, в чийто център се намира и самата фурна, съчетава уют и удобство в едно. Освен с безкомпромисното качество във всичко, Forno Cipollini ще ви спечели и с приятелското си отношение.

Ресторантът се намира на столичната улица „Оборище“ 36А.

Заповядайте!

Тип кухня
  • Италианска
Предлага също: Пица
Работно време
  • От 12:00 до 23:00
Характеристики
  • Wi-fi
  • Обедно меню
  • Плащане с карта
Места
  • Брой места вътре: 90
  • Брой места навън: 30
Подходящо за
  • фирмени партита
  • юбилеи и семейни тържества
Тип музика
  • Италианска
Цени
Ниски
Средно ниски
Средно високи
Високи
 
Салата: 7.90 лв. - 12.90 лв.
Основно: 9.90 лв. - 14.90 лв.
Десерт: 5.90 лв. - 6.90 лв.
50гр. водка Finlandia: 4.00 лв.
Еспресо: 2.00 лв.

Адрес на Forno Cipollini:

Резервирай
София, Оборище, ул.Оборище 36А;
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах