Мидени ресторанти
За да бъде една мидена ферма максимално ефективна, би било добре вкусът на мидите й да достига до възможно най-много хора. Така възниква идеята за първият ресторант „Мидената ферма ДЪЛБОКА” на морския бряг край Каварна. Кухнята на ресторанта е изцяло морска – предлагат се блюда от миди и риба. Благодарение на ненатрапчивия вкус на мидите, с тях може да се прави почти всичко. Освен по традиционен начин, мидите в ресторанта се приготвят в над 60 вида мидени блюда: лозови и зелеви сърмички с миди, мусака с миди, пълнени домати с миди, мидени шишчета, миди натюр с лющян, миди със зеленчуци, с кашкавал и много други, дори невероятни десерти - миди с ябълков пълнеж и сметана. Готвачите се шегуват, че само кафе с миди не се предлага в ресторанта. Освен ястия с миди, в менюто на Мидена ферма „Дълбока” има лефер, зарган, чернокоп, паламуд, трицона, сафрид, кефал, платерина, илария, акула.

Ресторантът разполага с 350 места, на брега на морето. Построен е между скалите, в стара каменна рибарска хижа, сред зеленина и спокойствие. Гостите могат да релаксират и в дървените шезлонзи, наблюдавайки красив залез.

И тъй като този лукс е възможен само през летните месеци, резонно се появява вторият ресторант в Панчарево. Ще видите ресторанта по пътя за Самоков, на около 20 км от София.

Ресторант-градина „Мидената ферма ДЪЛБОКА” Панчарево се помещава в каменна планинска хижа на два етажа, като през летните месеци гостите могат да се настанят в просторна градина.

И двата ресторанта са подходящо място за всички любители на рибните и мидените ястия - идеална дестинация за семейни празници и срещи с приятели, за приятна вечеря или семеен обяд.


Автор: Ганка Иванова
Дълбока - Панчарево

Дълбока - Каварна
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах