Кулинарни сайтове, избрани от Аlakart.bg

Препоръчани блогове и сайтове за вкусни и интересни рецепти, избрани на базата на изчерпателно съдържание, активност на авторите и полезност за читателите.

Време за губене

Авторката Мария Стирянова живее в Стара Загора и е майка на две прекрасни момиченца. Тук можете да разгледате различни рецепти от българската, италианската и европейската кухня, придружени от снимки направени от самата нея.

Вкусно с Йоли

В този блог всички рецепти са лично приготвени и снимани от Йоланта Делибозова. Авторката споделя, че някои от рецептите са от бабините тетрадки, други са от различни кулинарни списания, а трети са импровизации.

Любими кулинарни рецепти

Сайт за авторски материали, свързани с кулинарията. Тук ще откриете проверени готварски рецепти със снимки, както и информация за събития и модни тенденции в кухнята.

Моето сладко хоби

Този блог е на една жена с дълъг стаж в готвенето – Соня Шатева. Благодарение на голямото си семейство, авторката е вдъхновена да измисля, комбинира, добавя свои идеи в рецептите си и да радва своите почитатели.

Авантюристично в кухнята

Авантюристичният поглед на Габи Маринова за вкусни рецепти от различни места по света.

R. ANGELOVA blog

Тук ще намерите нещо специално за всеки празник. Интересни идеи от авторката г-жа Ангелова за вас и за вашето добро настроение.

Даровете на Гея

Блог на име Даровете на Гея. Авторката Жани живее в Гърция. Блогът й е посветен на гръцката вегетарианска кухня, на пътешествията в кулинарното изкуство и даровете на природата.

Слънчевата кухня на Ирина

Сайт, посветен на сладкарството. Авторката споделя, че то за нея е страст и удоволствие. Снима всяко свое ястие, за да представи на колкото се може повече почитатели на кулинарията, своите специалитети.

Кулинарно - в кухнята с Йоана

Тук ще откриете интересни интерпретации на тема кулинария. Авторката е Йоана Петрова. Събрала е различни и оригинални рецепти и ги е пречупила през своя вкус.

Рецепти прелитащи през океана

Този блог е с „рецепти, прелитащи през океана”. Таня Ангелова живее в Сиатъл и споделя своя опит с български и чуждестранни почитатели на вкусната храна.

My Cooking Book Blog

Мария Митева – Христоу живее в Кипър. Съпругът й е професионален готвач, от който авторката се научава да готви. Имат ресторант в Кипър, а в блога си Мария споделя всяка интересна рецепта, приготвена у дома. Всяка рецепта в блога е приготвена от авторката - някои са любими класически рецепти, а други - спонтанно измислени от Мария. Рецептите са подробно описани и придружени с богат снимков материал.

Моите любими рецепти

Авторката Ели Ганова споделя своите рецепти с всички, които се вълнуват от кулинарното изкуство. Тук ще откриете интересни начини за приготвяне на домашни торти, хляб и интернационални ястия.

Вашият кулинарен помощник!

Започнат на шега и с рецепти оттук оттам, един блог се преобрази в стойностен кулинарен портал, който вече цени авторството и пише само качествени и изпробвани лично рецепти. Представяме Ви един любителски кулинарен сайт на Красимир Танев.
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах