Партньори

bulgarian-kitchen

www.bulgarian-kitchen.com

www.bulgarian-kitchen.com е лесен, достъпен и безплатен кулинарен сайт. Той съдържа богатата колекция от апетитни и вкусни рецепти, подредени в категории. Сайта предоставя информация за множество продукти, интересни факти и полезни съвети.
Victoria Spa

Victoria SPA Centers

Модерни СПА центрове в цялата страна с най-добрите специалисти в тази област. Интернационаленият екип прилага практики от Тайланд, Бали, Индия и Индонезия. Виктория СПА предлага изграждане, оборудване, обучение на персонал и професионален мениджмънт на СПА центрове.
SIHRE

SIHRE

Хотелско и ресторантско оборудване

СИХРЕ е специализирана B2B изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване.
ДжоВан

ДжоВан Холандската Пекарна

Пекарна ДжоВан е създадена през 2005 в центъра на София. Всички клиенти имат възможността да се насладят на важна част от своето дневно меню: здравословен и вкусен хляб. В пекарната е предлагат още български традиционен козунак, както и много типично холандски сладкиши.
Балкански винен фестивал

Балкански винен фестивал

Вторият Балкански международен винен фестивал се провежда в рамките на 18 и 19 май 2013 година. Събитието обединява експерти в областта на сомелиерството, изби, търговци, медии с интерес към качествените сортове грозде на Балканите, гости и ценители на неповторимия вкус на напитката на боговете.
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах