Защо да резервирам онлайн с Alakart.bg

Alakart.bg е първият специализиран уебсайт за резервации в заведения в България. Ние предлагаме бърз, лесен и ефективен начин за резервация в над 1 000 заведения в цялата страна. При нас може да търсите и резервирате във водещи заведения директно от вашия компютър или мобилен телефон. Резервациите през Alakart.bg са напълно безплатни и се приемат всеки ден от седмицата.

Правейки онлайн резервация през Alakart, вие може да очаквате потвърждението й чрез телефонно обаждане от служител на сайта до минути. Последващ SMS ще ви увери в сигурността й, като в него ще бъдат отбелязани и всички нейни детайли – в кое заведение, на коя дата и в колко часа имате запазена маса.

При евентуален проблем - липса на свободни места в желаното от вас заведение или др., ние можем да ви дадем професионална препоръка въз основа на вашите изисквания за друго място. Предложенията ни се базират на над 10 000 отзива за ресторанти от реално настанени клиенти, дадени само за нас.

Резервирайки онлайн, вашето мнение и препоръка също ще бъдат чути, тъй като наша практика е да ви потърсим за отзив. Това е и причината ресторантите да гарантират персонално внимание и отлично обслужване на клиентите на сайта.

Желанието ни е по този начин да направим общуването „клиент – ресторант“ още по-лесно, както и да бъдем преки участници в повишаване професионално ниво на заведенията в страната.

Резервация през Alakart.bg за по-голяма група от хора може да спести и предварително посещение в заведението за избор на меню и плащане на куверт*.

Не на последно място, всяка една резервация през сайта ви носи точки, които ние осребряваме в реални пари (научи повече тук).

Alakart.bg ви предлага разнообразие от ресторанти, подредени по различни типове кухня, цена и местоположение. Възползвайте се от всички предимства, като резервирате онлайн… Бон апети!

*Не важи при групи от над 20 души и при празници.
Благодарим за отделеното време
За нас е много важно да знаем вашата оценка за сайта. Ще се радваме да прочетем вашите коментари и препоръки, както позитивни, така и негативни.

Вашето впечатление от сайта:
Изобщо не ми харесва Много ми харесва

Коментари и препоръки:


Вие сте:


Ако желаете да се свържем с вас, моля, напишете вашия E-mail или телефон за връзка:
Изпрати
Вашият отзив беше изпратен успешно.
Благодарим за отделеното време.
Затвори
Този сайт използва бисквитки (cookies).
Научете повече тук.


Разбрах